haberkartali.net

Dorukhan Toköz’ün avukatı, tehdit iddiaları hakkında konuştu

03 Şubat 2020 - 18:36
Dorukhan Toköz'ün avukatı Pınar Turhanoğlu, müvekkilinin eski kız arkadaşını tehdit ettiği iddiasının gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

Dorukhan Toköz‘ün avukatı Pınar Turhanoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Dorukhan Toköz’ün eski kız arkadaşının bir süredir çevresine Dorukhan hakkında yanlış bilgiler verdiğine değinen Turhanoğlu, “Müvekkilimizi sözlü, yazılı ve fiziksel olarak sürekli rahatsız etmeye başlamıştır. Hatta bu şahıs tarafından uzaklaştırma kararı alındığını iddia ettiği tarihte, müvekkilimizin konutuna zorla girmeye çalıştığına ve bu konuda güvenlik görevlileri ile tartışma yaşadığına ilişkin polis tutanağı mevcuttur.

Bu kişi defalarca Dorukhan Toköz’ü telefonla aramış ve mesajlar atmıştır. Ayrıca sosyal medyadan da sürekli mesaj atması sebebiyle hesabını engelleyen Dorukhan Toköz’e, bu kez de farklı hesaplardan mesaj atmaya başlamıştır.” ifadelerini kullandı.

“Dorukhan’ın aracını yumrukladı”

Dorukhan Toköz’ün evinin ve spor tesislerinin önünde sürekli bekleyen genç kadının son olarak futbolcunun aracını yumrukladığını iddia eden Turhanoğlu, “Olayın yargıya intikal etmesi sonrası bu zorlayıcı davranışların sona ereceğini düşünen müvekkilimiz, bu kez de bu kişinin basına sunduğu tehdit iddiası ile karşılaşmıştır. Dorukhan Toköz bu şahsı tehdit etmemiştir. Tam aksine kendisinin rahatsız edildiğine dair emniyet müdürlüğüne yaptığı şikayeti ve resmi ifadesi bulunmaktadır. Çünkü bu kişi Dorukhan’ın aracını bile yumrukladı.” açıklamalarında bulundu.

Milli futbolcunun, söz konusu kişinin kendisiyle iletişim kurmasının önlenmesini de talep ettiğine değinen Turhanoğlu sözlerini, “Dorukhan Toköz, bu şahsın tek taraflı beyanı sonrası alındığı düşünülen ve tarafımıza tebliğ edilmediği için gerçekliğini bilemediğimiz tedbir kararı iddiasının kamuoyuna bu şekilde yanlı yansıtılmasından dolayı son derece üzgündür. Dorukhan Toköz olayın asıl mağdurudur. Bu şahsın sürekli takibi sonrası yargıya güvenmiş, şikayetçi olmuş, uzaklaştırma talep etmiş buna karşın kamuoyuna tehdit ettiği iddiası yansıtılmıştır.” ifadeleriyle tamamladı

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.