haberkartali.net

Douglas, pahalıya mal oldu

09 Mart 2020 - 10:40
Yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapatan Douglas, Beşiktaş forması giydiği 7 maçta hiç katkı yapamadı ve Siyah Beyazlıları zarar ettirdi.

Beşiktaş, Barcelona ile sözleşmesi sona eren Douglas‘ı yaz transfer döneminde serbest oyuncu statüsüyle kadrosuna kattı. Brezilyalı isim için bonservis bedeli ödenmedi ancak, fayda-maliyet oranına bakıldığında Siyah Beyazlı takım büyük zarar etti.

Douglas, Beşiktaş‘la 3 yıllık mukavelenin altına imza attı. Ancak geçtiğimiz günlerde antrenmanda sakatlanan 29 yaşındaki Brezilyalının sol uyluk ön adale bölgesinde ileri düzeyde yırtık tespit edildi.

Sakatlıktan dolayı sezonu kapatan Douglas geride kalan dilimde sadece 7 maçta görev yaptı. 5 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası mücadelesinde oynayan sağ bek, gol ya da asist katkısı yapamadı.

Yıllık 800 bin avro maaş, 1.5 milyon avro da imza parası alan Douglas’ın Beşiktaş’a maliyeti yaklaşık 15 milyon lirayı buldu.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.