haberkartali.net

Douglas ve Diaby, Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek

21 Ekim 2019 - 20:48
Süper Lig'in dokuzuncu haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Beşiktaş'a bir sakatlık haberi de Douglas'tan ve Diaby'den geldi

Beşiktaş‘ta kötü gidişatla birlikte sakatlık kabusu da sürüyor. Geçen hafta Ankaragücü deplasmanında sadece iki puanı değil üç oyuncusunu da bırakan siyah beyazlıların karşılaşmada sakatlanan oyuncuları Douglas’ın ve Diaby’nin de 3 hafta sahalardan uzak kalması ve Galatasaray derbisinde forma giyememeleri bekleniyor. 67. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Burak Yılmaz’ın ise oynama ihtimalinin doğduğu öğrenildi.

Kulüpten yapılan açıklamada,

“MKE Ankaragücü ile oynanan maçta kasık bölgesinde ağrısı olan Burak Yılmaz‘ın, ayak bileği zorlanan Douglas Santos‘un ve dizinde zorlanması olan Abdoulay Diaby‘in yapılan muayeneleri ve Acıbadem Hastanesi’nde çekilen MR’ları sonucunda, Burak Yılmaz’da sağ kasıkta (adductor longus facia) kanama, Douglas Santos’da sağ ayak bileği (ATFL) ve (anterior syndesmos) bağlarında yırtık, Abdoulay Diaby’nin sağ diz iç yan (MCL) bağında grade 1 zorlanma tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz haftalarda sakatlanan Gökhan Gönül‘ün, Victor Ruiz‘in ve N’koudou‘nun da Galatasaray maçında oynayıp oynayamayacakları belirsizliğini koruyor.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.