haberkartali.net

Elneny için son bir umut doğdu

09 Mart 2020 - 10:25
Arsenal'de kadroya girmesinin zor olduğu belirtilen Elneny'ye henüz teklif gelmemesi Beşiktaş'ı yeniden kiralama için umutlandırıyor.

Beşiktaş’ın sezon başında Arsenal’den kiraladığı Mohamed Elneny konusunda İngiliz basınından dikkat çeken haberler geldi.

Express’te yer alan habere göre; Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta‘nın gelecek sezonun kadrosunda Mısırlı yıldızı düşünmediği bildirildi.

Haberde, Arteta’nın “satılsın” raporu verdiği Elneny’nin Beşiktaş‘ta vazgeçilmezlerden biri olduğu vurgulanırken “Elneny Türkiye’de kaldığı süre içerisinde Beşiktaş’ın sürekli oyuncusu oldu ve kendisinin de Türkiye’de kalmak istediğine yönelik haberler dolaşıyor. Arteta’nın artık Elneny’ye ihtiyacı yok” ifadelerine yer verildi.

Satın almak imkansız ama…

Siyah-beyazlılar ise satın alma opsiyonu 18 milyon avro olan 27 yaşındaki futbolcu için bekleyişini sürdürüyor. Bu opsiyonu kullanması çok zor gözüken Beşiktaş’ın umudu ise Arsenal’e yıldız isim için şu ana kadar gelen bir teklif olmaması.

Beşiktaş yönetimi, sezon sonuna doğru, yeniden kiralama için masaya oturmaya hazırlanıyor.

Haber Kaynağı: Habertürk

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.