haberkartali.net

Elneny, Ocak’ta ayrılabilir

15 Ekim 2019 - 16:44
İtalyan ekibi Milan, Beşiktaş'ın Mısırlı orta sahası Mohamed Elneny'i transfer etmek için Arsenal'e 15 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş‘ın sezon başında Arsenal’den 15 milyon avroluk satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mohamed Elneny ‘e İtalyanların talip olduğu biliniyordu.

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre, Franck Kessie’nin devre arasında gerçekleşmesi beklenen muhtemel transferi için Wolverhampton Wanderers ile temaslarını sürdüren Milan, Kessie’nin ayrılığından ötürü doğacak boşluğu Mohamed Elneny ile kapatmaya hazırlanıyor.

Haberde, Elneny’nin de Beşiktaş’tan ayrılmaya sıcak baktığı ve Milan’ın Arsenal’e 15 milyon avroluk teklif sunduğu takdirde transferin Ocak ayında gerçekleşmesinin yüksek bir ihtimal olduğu belirtildi.

27 yaşındaki Mısırlı orta saha, Beşiktaş formasını üç maçta terletti ve bir kırmızı kart görerek takımını 3 maçta yalnız bıraktı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.