haberkartali.net

Emre Kocadağ, Karius ve Aboubakar iddialarına cevap verdi

21 Kasım 2019 - 13:28
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Futbol Ekonomi Zirvesi'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’nda Beşiktaş‘ı temsilen yer alan Yönetim Kurulu Üyesi ve A Takımdan Sorumlu Yönetici Emre Kocadağ basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transferle ilgili söylentilerden bahseden Emre Kocadağ, “En uygun bölgeye bir veya iki transfer yapılacaktır. Forvet transferi olabilir. Hocanın isteği doğrultusunda hangi bölgelere takviye isterse. Devre arasındaki pozisyonumuz da önemli. Buna göre planlamayı yaparız. Şu an isimlerle ilgili konuşmak çok yanlış olur. O gelir bu gider diye bir şey yok. Büyük kulüplerde planlamalar daha önceden yapılıyor. Ancak bir sakatlık olursa ihtiyaç doğar ve oraya da transfer yapılır.” dedi.

“Karius’un kalmasını isteriz”

Sezon sonu Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi bitecek olan Karius hakkında konuşan Kocadağ, “Bu sene Karius iyi bir performans gösteriyor. Onunla alakalı gerekli girişimleri yapacağız. Kendisi değerli bir oyuncu, kariyeri belli. Biz onun kalmasını isteriz. Bunu şartlar belirler” ifadelerini kullandı.

“Aboubakar gündemimizde yok ama olmayacak diyemem”

Son zamanlarda Aboubakar’ın tekrar gündem olmasına da değinen Beşiktaş yöneticisi, “Aboubakar ile ilgili yaşananları bilmiyorum. Şu an gündemimizde var diyemem ama olmayacak diye bir şey yok. Bu tamamen ekonomik şartlara göre. Kulübün içine girdikçe ciddi sıkıntıları görebiliyoruz. Biz burada çözüm üretmeye geldik. Bunların üstesinden geleceğiz.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.