haberkartali.net

“En doğru önlem, az temas”

13 Mart 2020 - 9:25
Başakşehir - Kopenhag maçının ardından konuşan Ahmet Nur Çebi, nisan sonuna kadar maçların seyircisiz oynanma kararını değerlendirdi.

Başakşehir’in UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçınd Kopenhag ile yaptığı maçı diğer kulüp başkanları ile birlikte takip eden Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu.

“Konu sağlık ise gerisi hikaye”

Çebi, 15 Mart Pazar günü Süper Lig’de Galatasaray ile deplasmanda yapacakları derbinin seyircisiz oynanma kararının çıkması üzerine, “Söz konusu sağlık ise gerisi hikaye. Bununla ilgili söyleyecek bir şeyimiz olamaz. Devlet büyüklerimiz böyle bir tedbir aldı. Biz o tedbire uymakla mükellefiz. Muhakkak ki her şeyi bilerek ve düşünerek yapıyorlar. Bundan şüphemiz yok. Biz de destek olmak zorundayız. Karşı gelmek doğru olmaz.” diye konuştu.

“En doğru önlem, az temas”

Tüm branşlardaki sporcuları için salgın tedbirleri aldıklarını aktaran Çebi, “Tedbir aldık ama en doğru önlem, az temas, mesafeli duruş ve elleri yıkamak. Her şeyin altında yatan temizlik. Dinimiz de temizliğe önem veriyor. Dikkat etmemiz gerekiyor. Sadece koronavirüs değil diğer virüslere karşı korunabilmemiz için toplum olarak temizliğimize ve titizliğimize dikkat etmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.