haberkartali.net

Ersin Destanoğlu gerçeği ortaya çıktı

16 Eylül 2022 - 13:52
Beşiktaş'ta genç kaleci Ersin Destanoğlu'nun yedek kalmasıyla ilgili yaşanan gelişmelerin ardından gerçek ortaya çıktı.

Beşiktaş‘ta Ersin Destanoğlu‘nun yedek kalmasıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yurt dışından beklediği teklifleri alamayan genç kalecinin, Siyah-Beyazlılar’la yaptığı pazarlıklardan da sonuç çıkmadı. Sezon sonunda serbest kalacak olan Ersin’e yıllık 500 bin Euro’dan 4 senelik sözleşme önerilirken, genç eldivenin isteği ise Beşiktaş yönetimini adeta şoke etti.

Genç yaşta Beşiktaş’ın kalesine geçen ve 3 kupa kazanan Ersin’in sert düşüşü dikkat çekiyor.

Milli file bekçisi yaz transfer dönemine girilirken menajer değişikliği yapmış ve kendisine Avrupa’dan teklif getirilmesini beklemişti ancak bu gerçekleşmedi.

Bunun üzerine eski menajerine dönüş yapan Ersin, transfer haberleri ve sözleşme gündemi arasında konsantrasyon kaybı yaşadı.

Siyah-Beyazlı yönetim ise 21 yaşındaki genç eldivenle görüşmelerini hızlandırdı.

YAPILAN SÖZLEŞME FEDERASYONA BİLDİRİLMEDİ

Ersin’in kontratını 3 yıl daha uzatarak, bu sezon da dahil olmak üzere toplam 4 sezon revize etmek isteyen Beşiktaş’ın önerisi 500 bin Euro oldu.

İki yıl önce kazanılan şampiyonluklardan sonra hem Rıdvan Yılmaz hem de Ersin Destanoğlu ile 5 yılığına el sıkışılmıştı.

Ancak geçtiğimiz sezon bu sözleşmelerin TFF’ye bildirilmemesi nedeniyle eski kontrat üzerinden anlaşma devam etti.

ANLAŞMA IÇIN TARAFLARIN ADIM ATMASI GEREKİYOR

Bu durum Rangers’a giden Rıdvan Yılmaz gibi Ersin Destanoğlu’nun da sözleşmesinin son senesine girmesine sebebiyet verdi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.