haberkartali.net

Ersin Düzen’e tepki yağdı

23 Aralık 2019 - 9:39
TRT Spor sunucusu ve yorumcusu Ersin Düzen'in Kadıköy'deki derbiden sonra yaptığı değerlendirme Beşiktaşlı taraftarların tepkisini topladı.

TRT Spor sunucusu ve yorumcusu Ersin Düzen’in Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından yaptığı yorum, sosyal medyada siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Ersin Düzen dev maç ile yaptığı değerlendirmede “Bu derbi bir hakem gölgesinde oynanmış, hakem üzerinden okunacak bir derbi değil. O zaman Fenerbahçe’nin mücadelesine, isteğine, arzusuna, Beşiktaş karşısındaki oyun gücüne haksızlık yapmış oluruz” diye konuştu.

Bu yorumun ardından Beşiktaşlı taraftarlar, Düzen’i Fenerbahçe lehine yorum yapmakla suçladı.

Gezer: “Serdar Aziz grekoremen güreşi yapıyor.”

Eski hakem Bünyamin Gezer, TRT Spor’da derbideki tartışmalı pozisyonları değerlendirirken “Serdar Aziz, Vida‘ya grekoromen güreş yapıyor. Çok net tartışmasız penaltı. Yazıktır, günahtır. N’Koudou‘nun pozisyonu net penaltı nasıl görmüyorsun? Vida’nın penaltısını görmüyorsun o eli nasıl görmüyorsun? Sen neyi göreceksin kardeşim” yorumunu yaptı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.