haberkartali.net

Fikret Orman yönetimi, Dorukhan’a zam sözü vermiş

05 Nisan 2020 - 10:54
Beşiktaş’a 2018-19 sezonunun başında bedelsiz olarak transfer edilen Dorukhan Toköz'e geçtiğimiz sezon maaş artırımı konusunda söz verildi.

Siyah-Beyazlıların önceki sezon bonservisi elinde olarak kadrosuna kattığı Dorukhan Toközün, 2021 yılında sona erecek kontratı, tartışma konusu olmuştu.

‘Performansın iyi olursa maaşını artırırız’

Eskişehirspor’la yollarını ayırması sonrasında 2018-19 sezonun başında bedelsiz olarak Beşiktaş’a gelen Dorukhan, Fikret Orman döneminde, ‘Performansın iyi olursa maaşını daha da artırırız’ sözü verilerek 350 bin avro maaşa 3 yıllık imza attı.

Kara Kartal’a katılmasını ardından o sezona oldukça iyi hazırlanan Dorukhan, kısa sürede Şenol Güneş’in ilk 11’deki değişilmez isimleri arasına girdi ve 25 maçta görev alıp 3 gol ile 4 asistlik performans sergiledi.

Güneş, kısasürede büyük çıkış gösteren oyuncusunu, A Milli Takım’da üstlendiği görevin ardından Ay- Yıldızlı kadroya da dahil etti.

1- 1.4 milyonluk söz aldı

Dorukhan Toköz, bu başarılı görüntüsü sonrasında yönetimden menajeri aracılığıyla görüşme talebinde bulundu. Konu, tabii ki maaş artırımıydı… İlk yapılan görüşmede taraflar, 350 binavroluk maaşın 1.4 milyon avroya yükseltilmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Yönetim, transfer dönemini gerekçe göstererek imzaların yeni takviyelerin yapılmasından sonra atılacağını belirterek Dorukhan’ı ikna etti. Siyah- Beyazlı idarecilerden gelen olumlu tavır sonrasında başarılı ön libero, beklemeye geçti.

Sonrasında yapılan transferlerin yönetimde görüş ayrılıkları yaratması, yeni kadro ve hocayla işlerin iyi gitmemesine ek olarak taraftar baskısının artmasının ardından Dorukhan meselesi, 1. gündem maddesi olmaktan çıktı. Finalde Başkan Fikret Orman, Eylül sonunda seçim kararı aldı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.