haberkartali.net

Fırat Aydınus’un Beşiktaş karnesi

20 Kasım 2019 - 14:26
Süper Lig'in on ikinci haftasında Konyaspor - Beşiktaş mücadelesini yönetecek olan Fırat Aydınus'un Beşiktaş istatistikleri dikkat çekiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun FIFA kokartlı hakemi Fırat Aydınus, 40. kez bir Beşiktaş maçı yönetmeye hazırlanıyor. 46 yaşındaki tecrübeli hakemin daha önce yönettiği 39 Beşiktaş maçında siyah beyazlılar 14 galibiyet alırken 11 karşılaşmadan beraberlikle ve 14 mücadeleden de mağlup ayrıldı.

Kart yağmuru

Aydınus’un yönettiği Beşiktaş maçlarında her iki tarafa da çıkan kartların fazlalığı dikkat çekiyor. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş’a 92 sarı, 8 kırmızı kart çıkarken rakip takımlara 109 sarı kart, 12 kırmızı kart çıktı.

Fırat Aydınus, 2017/18 sezonunda Samsun’da oynanan TFF Süper Kupa maçında, Beşiktaş’ın Konyaspor’a 1-2 mağlup olduğu karşılaşmayı yönetmiş ve Kartal’ın tek golünü Cenk Tosun kaydetmişti.

Bu sezon ilk kez

FIFA kokartlı hakem, son olarak geçen sezonun 33. haftasında Medical Park Stadyumu’nda oynanan Trabzonspor – Beşiktaş karşılaşmasını yönetti. Beşiktaş, karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılmış, Siyah beyazlıların tek golünü Japon yıldız Shinji Kagawa atmıştı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.