haberkartali.net

Forvet hedefinde iki eski tanıdık var

17 Ocak 2020 - 17:09
Forvet bölgesine takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, daha önce Avrupa Ligi'nde rakipleri olan Samatta'yı ve Sporar'ı gündemine aldı.

Siyah-beyazlılarda transfer harekatı devam ediyor.

Beşiktaş ekonomik tablolarında uygunluk sağlaması halinde forvet hattına takviye yapacak.

Kadrodaki oyuncular için gelebilecek tekliflere açık olan siyah-beyazlılarda tatmin edici bir teklif henüz gelmezken ilerleme kaydedilmesi durumunda kadroya Avrupa’dan hazır bir golcü katılması hedefleniyor.

Kiralamak için temasa geçildi

Genk forması giyen Mbwana Samatta ve Bratislava’dan Andraž Sporar‘ı siyah-beyazlıların hedefinde olduğu öğrenilirken her iki futbolcunun da sezon sonuna kadar kiralanması için kulüpleriyle temasa geçilip nabız yoklandığı gelen haberler arasında.

Samatta geçen sezon Genk formasıyla, Sporar da bu sezon Avrupa’da Slovan Bratislava formasıyla Beşiktaş’a karşı sergiledikleri futbol ve attıkları gollerle beğeni toplamışlardı. İki futbolcunun da siyah-beyazlıların teklifine sıcak baktığı kaydedildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın özellikle forvet bölgesine bir oyuncu alınmasını istediği belirtilirken, yönetimin transferin son gününe kadar tüm şartları zorlayacağı ifade edildi.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.