haberkartali.net

“Gerrard, Beşiktaş’a gitmez”

14 Ekim 2019 - 9:38
Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard'ın Liverpool'dan takım arkadaşı Patrik Berger, İngiliz teknik adamın Beşiktaş'a gitmeyi düşünmeyeceğini söyledi.

Eski bir Liverpoollu, bu sezon ise Glasgow Rangers’ın teknik patronu olan Steven Gerrardın eski takım arkadaşı Patrik Berger, Abdullah Avcı’nın yerine geleceği iddia edilen Gerrard’ın Beşiktaş‘ı tercih etmeyeceğini açıkladı.

Berger, “Türkiye’ye gitmek ona hiçbir artı kazandırmayacak. Burası, onun için en doğru yer. Ben, Gerrard’ın Beşiktaş‘a gideceğini düşünmüyorum.” ifadelerini kullandı.

Genç teknik adamın bir gün Liverpool menajeri olmayı hedeflediğini vurgulayan Çek futbol adamı, “Elbette bu onun vereceği kararı bilemem ancak Rangers zaten Avrupa’daki en büyük takımlardan biri, onun için biçilmiş kaftan.” şeklinde konuştu.

Steven Gerrard, 2017 yılında emekli olduktan sonra 1 yıl Liverpool genç takımını çalıştırmış ve ardından 2018’de Glasgow Rangers’ın teknik patronluğuna getirilmişti.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.