haberkartali.net

Gökhan, 2 milyon avroluk teklifi geri çevirdi

09 Mart 2020 - 9:02
Katar'dan teklif alan Gökhan Gönül'ün, kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istemesi sebebiyle Arap ekibine olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Beşiktaş’ın tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, Beşiktaş formasıyla bu sezon ortaya koyduğu etkili futbolla dikkat çekiyor.

21 lig mücadelesinde 2 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Gökhan’ın, kulüple olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Kara Kartal’dan bu sezon 1.6 milyon avro kazanan 35 yaşındaki sağ bekle yeni kontrat konusundaki görüşmeleri lig bitiminde yapma kararı alan Beşiktaş Yönetimi, oyuncuya bu konuda bilgilendirme yaptı.

Kara Kartal, yeni kontrat için sezon sonunu işaret etse de deneyimli oyuncuya Katar’dan transfer teklifi geldiği ortaya çıktı. Bir Katar temsilcisinin, Gökhan’a menajeri aracılığıyla yıllık 2 milyon avroluk öneride bulunduğu kaydedildi. Ancak başarılı oyuncunun, Beşiktaş’ta mutlu olduğu için yoluna Kara Kartalda devam etmeyi planladığını ilettiği ve Katar ekibine olumsuz yanıt verdiği belirtildi.

Gökhan Gönül, Beşiktaş formasıyla 4 sezonda 133 maça çıkıp 7 gol ve 10 asistlik performans ortaya koydu.

Formasına geri dönüyor

Adale sakatlığı sebebiyle Siyah- Beyazlıların geçen hafta Ankaragücü’yle oynadığı lig karşılaşmasında forma giyemeyen Gökhan Gönül, bu hafta formasına geri dönüyor. Tedavisinin ardından çalışmalara başlayan başarılı futbolcunun, pazar günü Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray’la oynanacak derbide sağ bekteki görev bölgesinde olacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.