haberkartali.net

Gökhan Keskin kulübe ihtarname çekti

20 Haziran 2020 - 11:32
Beşiktaş’ta Necip Uysal’ın menajeri, 80 bin Euro’luk alacağı için icra takibi başlattı. Eski yardımcı antrenör Gökhan Keskin ise içeride kalan 2.5 aylık maaşından dolayı kulübe ihtarname çekti.

Kulübün içinde bulunduğu ciddi ekonomik koşulları her fırsatta dile getiren Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, önceki gün iki şoku birden yaşadı.

Siyah-beyazlı yönetim her gün icra dosyaları ve alacaklıların ihtarlarıyla uğraşırken bu kez Necip Uysal’ın menajeri ve kulübün efsane isimlerinden Gökhan Keskin’in alacaklarıyla ilgili yaptığı başvurularla karşı karşıya kaldı.

2017 yılında sözleşmesi 600 bin Euro’dan 1.2 milyon Euro’ya çıkarılan Necip için menajeriyle komisyon sözleşmesi imzalandığı ortaya çıktı.

80 bin Euroluk alacağı bugüne dek ödenmeyen menajerlik şirketi, Beşiktaş kulübüne icra takibi başlattı. Kartal’da bir diğer sürpriz ise eski yardımcı antrenör Gökhan Keskin’den geldi. Keskin, 2.5 aylık alacağı için kulübe ihtarname yolladı.

Siyah-beyazlı yöneticiler, Necip Uysal ile sözleşme imzalanırken menajerine komisyon ödenmesine anlam veremediklerini belirtirken, “Sanki menajeri olmasaydı rakip takıma gidecekti. Boş yere kulübe maliyet oluşturan bir komisyon sözleşmesi yapılmış” yorumunda bulundular.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.