haberkartali.net

Gönül: “Futbolu burada bırakacağım”

02 Mayıs 2020 - 12:39
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül kararını verdi. Tecrübeli sağ bek, futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyor.

Türk futbolunun en iyi sağ beklerinden birisi olarak kabul edilen tecrübeli futbolcu, 2016-2017 sezonu başında Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Beşiktaş‘a imza atmış ve bu transfer büyük yankı uyandırmıştı.

İlerleyen yaşına rağmen Siyah-Beyazlı formayla gösterdiği performansla beğeni kazanan yıldız oyuncu, bu sezon Beşiktaş ile olan sözleşmesinin son yılına girdi.

25 maça çıkan ve 2 gol, 3 asistle oynayan 35 yaşındaki oyuncu için yeniden Fenerbahçe iddiaları ortaya atıldı. Ancak Gökhan Gönül, bu dedikodulara son noktayı koydu.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibine mesaj gönderen deneyimli sağ bekin, “Ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum. Futbola, Beşiktaş formasıyla nokta koymak istiyorum” dediği öğrenildi.

Teknik heyetin de bu isteği olumlu karşılaması üzerine yönetim 1+1 yıllık yeni sözleşme için çalışmalara başladı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.