haberkartali.net

Hedef 4 maçta 12 puan

27 Eylül 2019 - 10:42
Süper Lig'de bu sezon istediği gibi bir görüntü çizemeyen ve 5. haftanın sonunda 5 puana sahip olan Beşiktaş, Trabzonspor, Alanyaspor, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarından toplamda 12 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Beşiktaş, 4 maçta 12 puan hedefliyor. Fikstüre deplasmanda Trabzonspor maçıyla başlayacak olan siyah beyazlılar, zorlu seride Alanyaspor’u sahasında ağırlayacak. Ardından Ankaragücü deplasmanına gidecek olan Kartal, Galatasaray ile Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek. Beşiktaş’ta hedef bu 4 maçtan 12 puan toplayarak, Ekim ayının sonunda yeniden puan cetvelinin üst sıralarında yer almak.

Ahmet Kavalcı’dan uyarı

Beşiktaş‘ta A Takım’dan sorumlu yöneticisi Ahmet Kavalcı, teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcularla bir araya geldi. Tecrübeli yönetici, “Mevcut durumdan sizlerin de hoşnut olmadığını biliyoruz ama inanıyoruz ki bu takımı düzlüğe de siz çıkaracaksınız” diyerek tatlı sert bir uyarıda bulunurken seçim kulislerinden de uzak durmalarını istedi.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.