haberkartali.net

Hilbert: “Beşiktaş’ta oynamak bir onurdur”

02 Şubat 2020 - 22:20
Beşiktaş'ın eski futbolcularından Roberto Hilbert, Beşiktaş Dergisi’nin şubat sayısına özel açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın eski futbolcusu Roberto Hilbert, Beşiktaş dergisine konuştu.

Beşiktaş taraftarına olan hayranlığından bahseden Hilbert, “Beşiktaş taraftarını tarif edecek kelime üretilmedi. Hangi ifadeyi kullansam yetersiz kalır ve hakkını vermez, o yüzden susuyorum.” ifadelerine yer verdi.

“Beşiktaş formasının anlamı büyük”

Beşiktaş’ta oynadığı yıllar hakkında açıklamalarda bulunan Hilbert, “Almanya’ya dönüp Leverkusen için oynamaya başladığımda bile Beşiktaş tezahüratları kulağımda çınlıyordu. Beşiktaş’ta oynamak bir onurdur. Ama bu formayı giyeceksen, o formanın anlamını bilmeden üstüne geçirmemen lazım. Beşiktaş taraftarı için şampiyonluk ve kupalar nasıl önemli değilse, çok iyi oyuncu olmanız da onlar için hiç önemli değil.” dedi.

“En büyük destekçilerim Türkiye’de”

Beşiktaş taraftarıyla hâlâ iletişim halinde olduğunu belirten Hilbert, sözlerini “Onlar her şeyini Beşiktaş’a adamışlar, bir futbolcunun da sahada yığılana kadar her şeyiyle mücadele ettiğini görürse o zaman o oyuncuyu tutarlar. Herkes bunu böyle bilsin. Kariyerimin çoğunu Almanya’da geçirdim ama en büyük destekçilerim Türkiye’de.” ifadeleriyle tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.