haberkartali.net

İç transferde son teklifler yapıldı

27 Nisan 2020 - 13:35
Beşiktaş, kulüpteki geleceği merak konusu olan ve yıllık 1 milyon 750 bin avro kazanan Caner Erkin'e 850 bin avro teklif edecek.

Beşiktaş’ta Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson‘ın sözleşmelerinin uzatılması konusunda yönetim bu hafta harekete geçiyor. Geçen hafta Ümraniye’de idman yapan futbolcularla görüşmede sözleşmeler gündeme gelmedi. Yönetim, liglerin başlama tarihinin şekillenmesiyle birlikte bu üç isimle de masaya oturma kararı aldı.

Konuyla ilgili konuşan siyah-beyazlı idareciler, “Eli kulağında, bugün yarın başlarız görüşmeye” yanıtını verdi. Bu üç futbolcuya da maaşlarının neredeyse yüzde 50 aşağısında teklif götürecekleri kaydedildi.

Gökhan ve Atiba olumlu bakıyor

1 milyon 650 bin avro alan Gökhan’a yapılacak teklifin 1 milyon avro civarında olacağı ve tecrübeli futbolcunun da kalmaya sıcak baktığı kaydedildi.

800 bin avro kazanan Atiba’nın da 1 yıl daha oynamak istemesi ve indirimi sorun etmemesiyle tek soru işareti Caner Erkin olarak görülüyor.

1 milyon 750 bin avro alan Caner’e 850 bin avro teklif edecek olan Kartal’a deneyimli ismin ne yanıt vereceği henüz bilinmiyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.