haberkartali.net

İmza töreninde Beşiktaş itirafı!

25 Haziran 2020 - 10:41
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın radarına Twente forması giyen Aitor Cantalapiedra takıldı ancak genç isim Yunan ekibi Panathinaikos'a transfer olmayı tercih etti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın radarına Twente forması giyen Aitor Cantalapiedra takıldı ancak genç isim Yunan ekibi Panathinaikos’a transfer olmayı tercih etti. Cantalapiedra, imza töreninde Beşiktaş ile ilgili itirafta bulundu.

Twente formasıyla çıktığı 61 maçta 24 gol 18 asist yapma başarısı gösteren Cantalapiedra, Yunan ekibine katılmadan önce Beşiktaş ile de görüştüğünü belirtti. İspanyol kanat oyuncusu yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’la görüştüm ama Panathinaikos Yunanistan’ın en büyük takımı olduğu ve tarihi de başarılarla dolu olduğu için burayı seçtim.” ifadelerini kullandı.

Kariyeri boyunca çıktığı 156 maçta 31 gol 23 asistlik performans gösteren yıldız isim için Panathinaikos bonservis bedeli ödemedi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.