haberkartali.net

İsmail Ünal: “Seba’nın mirası sürecek”

15 Ekim 2019 - 9:20
Beşiktaş'ın başkan adaylarından İsmail Ünal, seçim süreci ve projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlıların özüne dönmesi gerektiğine vurgu yapan İsmail Ünal, “Haziranda aday olmayı düşündük ama iki yıl üst üste şampiyonluk kazanmış olan Fikret Orman’a bir şans verilmeliydi. Ancak şu sırada dar bir alanda kongre yapılmasını doğru bulmuyorum. Aralık’ta yapılması daha uygun olurdu. Biz ağaçlı yollardan yürüyerek yaşamımızı sürdürdük. ‘56’nın o bahçesindeki kuleler yapılırken yöneticiydik” dedi.

İsmail Ünal, sözlerine şöyle devam etti: “Biz bu kulübün aktif alanındayız. Hiçbir zaman pasif kalmadık. Süleyman Ağabey ile birlikte yürüyen bir ekolüz. Seba’yı okuyarak değil yaşayıp tanıdım ve öğrendim. Onun okulunun öğrencisi olmaktan mutluluk duyuyorum.”

Temel bir model

“Hiçbir zaman borçlanan yönetimde yer almadım. 100. yılda çok güçlü bir yönetimle başarılar yaşadık. Beşiktaş‘ta temel bir model oluşturmamız lazım. Efsane isimlerimizin düşünceleriyle bu formayı terletenlerin yöneteceği bir kulüp olacağız. Beşiktaş’ın geleceğe yönelik çağdaşlığının temsilcisiyiz.”

İlk görevimiz tüzük tadilatı

“Başkan olursam tüzük tadilatı için çalışmalara başlayacağım. Ama eskisini atarak değil eskisini geliştirerek. Tüzük kongresinde sonuna kadar salonda kalmak gerekli. 50- 60 kişiyle tüzük oylanmaz.”

Borç yönetmek sanattır

“Mali ve idari olarak disiplinli bir yapı kuracağız. Bir açıklama yaptım: ‘Dar boğazdan geçerken açık denizlerle yarışmalıyız’ diye ama olumlu bir cevap alamadım. Borçları azaltmak için Bankalar Birliği’yle yapılan anlaşma önemlidir ama bunun tamamı yeterli değil. Yurt dışı kaynaklı görüşmelerimiz var. Borçları yönetmek bir sanattır. Dikilitaş’ta Süleyman Seba Spor Salonu var. O araziyi satmadan değerlendirebiliriz. Bir de Akatlar projesi… Bunlar bizim ve ekonomik katkı almak için camiayı birleştirecek yerler.”

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.