haberkartali.net

Josef de Souza davayı kazandı

28 Şubat 2021 - 14:44
Sezon başında Suudi Arabistan kulübü Al Ahli'den ayrılarak Beşiktaş'a gelen Josef de Souza için açılan davada Al Ahli haksız bulundu.

Yaz transfer döneminde Al Ahli’den ayrılan ve Beşiktaş’a bedelsiz transfer olarak imza atan Josef de Souza‘dan siyah-beyazlılara iyi haber geldi. Sözleşmesini haksız feshetteiği gerekçesiyle Suudi Arabistan ekibi tarafından mahkemeye verilen Brezilyalı yıldız, davayı kazandı. Suudi Arabistan basını, deneyimli orta sahanın mahkeme tarafından haklı bulunduğu ve gelecek sezon da Beşiktaş‘ta oynayacağını ifade etti.

Josef haklı bulundu!

Brezilyalı oyuncunun sözleşme şartlarının yerine getirilmediği gerekçesi ile bedelsiz olarak ayrıldığı Suudi kulübü, durumu mahkemeye taşıdı.

Ancak Suudi Arabistan basınına göre davada Al Ahli hatalı bulunurken, oyuncunun hakkı teslim edildi. Beşiktaş ile 1+1 yıllık imza atan ve yıllık 1.5 milyon avro alan oyuncu, yoluna gelecek sezon da siyah-beyazlılar ile devam edebilecek.

Beşiktaş’a büyük katkı yaptı

Süper Lig’de geride kalan 27 haftada 54 puan toplayan Beşiktaş, şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Siyah-beyazlı takımın bu başarısında Josef de Souza’nın da katkısı büyük. Atiba ile iyi bir ikili olan Brezilyalı oyuncu, deneyimli teknik adam Sergen Yalçın’ın da vazgeçilmezleri arasında.

Bu sezon tüm kulvarlarda 22 maça çıkan Josef, 1 gol 3 asistlik katkı sağladı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.