haberkartali.net

“Kadıköy’de zafere inanıyorum”

18 Aralık 2019 - 6:55
Erzincan yolculuğu öncesinde futbolcularla bir toplantı gerçekleştiren teknik direktör Abdullah Avcı, kupanın ardından ligde de kazanmaları gerektiğini söyledi.

Süper Lig’de 15. haftayı 2-0’lık Yeni Malatya mağlubiyetiyle tamamlayan Siyah-Beyazlılar’ın, 6 haftalık galibiyet serisi bu sonuçla sona ermişti. Vodafone Park’ta alınan şok yenilgi sebebiyle lider Sivasspor’la arasındaki fark 6’ya çıkan Kara Kartal’da gözler, şimdiden pazar günü Fenerbahçe’yle oynanacak derbiye çevrildi. Dün Erzincan yolculuğu öncesinde futbolcularla bir toplantı gerçekleştiren teknik direktör Abdullah Avcı, kupanın ardından ligde de kazanmaları gerektiğini söyledi.

Yeni Malatya karşısında alınan yenilgiyi bir yol kazası olarak nitelendiren Avcı, “Kadıköy’de kazanıp bu mağlubiyeti telafi etmek bizim elimizde. Buna inanıyorum ve sizlere de güveniyorum. Daha iyi futbol oynayan ve daha yukarı seviyede bulunan taraf biziz. Sadece kendi oyunumuza bakarsak istediğimizi alırız. Galibiyetten başka bir sonucu kimse aklının ucundan bile geçirmesin” ifadelerini kullandı. Futbolcuların da hocalarına bu konuda güvence verip tekrar kazanmaya devam edeceklerini söylediği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.