haberkartali.net

“Kalbim Beşiktaş’ta kalmaktan yana”

25 Temmuz 2020 - 23:42
Süper Lig'in son haftasında başkentte Gençlerbirliği'ni 3 golle mağlup eden Beşiktaş'ta kaptan Atiba açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 2019-2020 sezonunun final maçında Gençlerbirliği’ni gol yemeden 3 golle mağlup eden Beşiktaş‘ın kaptanı Atiba Hutchinson maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada “Sahada her zaman çok çalışan ve elinden gelen her şeyi yapan bir karakterim var. Bu akşam da bizim için çok önemli olan bir galibiyet aldık. Tüm sezonun durumuna baktığınızda iyi bir konumda bitirdik.” şeklinde konuştu.

Sözleşmesinin sona erdiği hatırlatılan oyuncuya nasıl bir yol izleyeceği sorulduğunda ise “Kontrat sürecimi önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. Kalbim bir sezon daha Avrupa’da Beşiktaş ile oynamaktan yana. Uzun zamandır buradayım. Bir sene daha burada futbol oynamak harika olur.” cevabını verdi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.