haberkartali.net

Kaptanlar, takımı motive ediyor

28 Eylül 2019 - 10:58
Ligde 5 maçta sadece 5 puan toplayabilen Beşiktaş'ta kaptanlar devreye girdi. Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül takım arkadaşlarına henüz biten bir şey olmadığını aşılamaya çalışıyor.

Süper Lig’e son 15 yılın en kötü başlangıcını yapan, Avrupa’da Bratislava’ya 4-2 mağlup olan siyah-beyazlılarda, başkan Fikret Orman’ın görevi bırakma kararı da eklenince moraller iyice bozuldu. Bunun üzerine kaptanlar Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül, devreye girerek motivasyon görevini üstlendi. Burak Yılmaz takıma yönelik konuşmasında bir an önce kendilerini toparlamaları gerektiğini söyledi.

Herkes üzerine düşeni yapmalı

Tecrübeli golcü, “5 haftada 10 puan kaybettik. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Ancak bu duruma gelmemizdeki en büyük pay biz futbolcuların. Takımı düzlüğe çıkaracak olan da bizleriz. O yüzden herkes üzerine düşeni yapmalı” dedi.

Gökhan Gönül ise “Geçen sezon da benzer bir senaryo yaşadık ancak ligin sonuna girerken şampiyonluk potasındaydık. Henüz bitmiş hiçbir şey yok. Trabzon’dan alacağımız galibiyet bizi kendimize getirir. Şampiyon olmak istiyorsak kazanmaya başlamalıyız” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.