haberkartali.net

Liverpool, Karius’u geri çağırabilir

12 Ekim 2019 - 15:21
Liverpool kaleci antrenörü John Acterberg'in Beşiktaş'ta forma giyen Loris Karius ile ilgili olumlu rapor vermesi üzerine İngiliz ekibi, 20 Ekim'de seçilecek yeni başkana zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Alman kaleci Karius'u istenmesi halinde geri almayı teklif edecek..

20 Ekim’de seçilecek yeni başkana Liverpool büyük bir kıyak yapacak. Sözleşmesinde 8.5 milyon avroluk kesin satın alma opsiyonu olan Alman kaleciyi istenmesi durumunda haziranda geri almayı teklif edecek. Liverpool yönetiminin aldığı bu kararda kaleci antrenörü Achterberg’in verdiği olumlu raporunda etkili olduğu ifade edildi.

“Karius hala bizim kalecimiz”

Öte yandan 2 yıllık kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Karius hakkında konuşan Liverpool kaleci antrenörü John Achterberg, Alman kaleciyi yakından takip ettiğini söyledi. Liverpool Echo Gazetesi’ne konuşan Achterberg, “Kiralık olarak gönderdiğimiz kalecileri yakından takip ediyorum. Karius hala bizim kalecimiz.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.