haberkartali.net

Karius kulüp arıyor

24 Ocak 2020 - 8:02
Sivas ve Erzurum maçlarında hatalı goller yiyen Karius, taraftarın tepki göstermesi nedeniyle menaceri aracılığıyla kulüp aramaya başladı.

Beşiktaş‘a geldiği ilk günden bu yana inişli-çıkışlı bir futbol ortaya koyan Loris Karius, özellikle son dönemdeki performansı ile adeta dibe vurdu. Ligde oynanan Sivasspor maçında mağlubiyette pay sahibi olan Alman file bekçisi, kupada gerçekleşen Erzurumspor mücadelesinde de hatalı goller yemeye devam etti. Bu durum sonrasında 26 yaşındaki eldivenin bileti kesildi.

Karius’un bu gelişmeler sonrasında ise ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala menaceri aracılığıyla ülkesi Almanya’nın yanı sıra İngiltere’den kulüp aramaya başladığı öğrenildi. Bu sezon 24 maça çıkan Karius, kalesinde 36 gol gördü. Karius giderse, kaleye de transfer ihtiyacı duyulacak. Ya da Utku ile devam edilecek.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.