haberkartali.net

Kartal gözünü Andreaw Gravillon’a dikti

22 Temmuz 2020 - 7:54
Beşiktaş'ın, bonservisi Inter'de bulunan 22 yaşındaki stoper Andreaw Gravillon için teklifte bulunduğu belirtildi.

Beşiktaş‘ta Victor Ruiz‘in de takımdan ayrılışı sonrası savunmanın merkezi adına transfer arayışları başladı. Bu doğrultuda Siyah-Beyazlılar’ın Guadeloupe doğumlu stoper Andreaw Gravillon için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Beşiktaş, aracıları devreye sokarak Inter’in 22 yaşındaki oyuncusu için bir transfer teklifinde bulundu. Genç oyuncu için ön görüşme gerçekleştiren Beşiktaş, ilk etapta olumsuz bir yanıt aldı. Çünkü oyuncunun İtalya Serie A veya Fransa Ligue 1’de oynamak istediği aktarıldı. Fakat Gravillon’un bu şansı bulup bulamayacağı henüz netleşmediğinden Beşiktaş’ın takibi sürüyor.

Gravillon, sezon başında Inter’den Sassuolo’ya kiralanmıştı fakat orada oynama şansı bulamayınca Ascoli’nin yolunu tuttu. İtalya Serie B’de Ascoli formasıyla 26 maçta forma giymeyi başardı.

Inter altyapısından çıkan Gravillon, büyük bir potansiyel olarak lanse edilmesine rağmen henüz kendisi için devreye giren bir Serie A veya Ligue 1 ekibinden bahsedilmemekte. Inter’in kiralama ihtimali dışında oyuncuyu satmak adına 8 milyon avroluk bir bonservis talep ettiği aktarılıyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.