haberkartali.net

Kartal, gözünü Onyekuru’ya dikti

02 Temmuz 2022 - 9:42
Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kartal, Galatasaray’ın Nijeryalı eski yıldızı Onyekuru transferinde sona yaklaştı.

Larin’in ayrılığı sonrası kanat transferine yoğunlaşan Beşiktaş, Galatasaray’ın eski yıldızı Henry Onyekuru‘nun transferinde mutlu sona yaklaştı. Nijerya basınında çıkan haberlere göre Trabzonspor ve Galatasaray ile de adı anılan 25 yaşındaki yıldız Onyekuru, Beşiktaş’ın teklifini kabul etti. Olympiakos ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuya Beşiktaş’ın çok düşük bir bonservis ücreti vereceği ancak oyuncuya iyi bir maaş ödeneceğini yazıldı.

Cenk Tosun, yeniden Beşiktaş’ta

Kartal, Saiss ve Gedson Fernandes’ten sonra 3. transferini Cenk Tosun ile yapmaya hazırlanıyor. Milli futbolcu ile yapılan görüşmelerde anlaşmanın sağlandığı ve resmi imzaların iki gün içinde atılacağı öğrenildi. Cenk Tosun’un 5 Temmuz’da başlayacak Avusturya kampına da katılacağı bildirildi. Bu arada Weghorst transferi için evrak işlemlerinin hala sürdüğü ve Hollandalı golcünün Avusturya kampına katılmasının beklendiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Yeni Asır

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.