haberkartali.net

Kartal kalecisini Almanya’da buldu

25 Nisan 2020 - 14:48
Sezon sonunda Loris Karius ile yollarını ayıracak olan Siyah Beyazlılar, Union Berlin forması giyen Rafal Gikiewicz 'i gündemine aldı.

Beşiktaş, yeni sezon için kalesini güçlendirmeyi hedefliyor. Siyah Beyazlılar sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Karius’un alternatifini Bundesliga’da buldu .

Siyah Beyazlılar’ın Almanya’nın en iyi ilk 5 kalecisi arasında yer alan Polonyalı eldiven Rafal Gikiewicz’i takibe aldığı ve oyuncu ile ilk temasın kurulduğu bilgisine ulaşıldı

Union Berlin formasını giyen tecrübeli eldivenin kalesinde güven veren özellikleriyle teknik heyetin dikkatini çektiği bilgisine ulaşıldı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gikiewicz’in Siyah Beyazlı takıma yakın olduğu bilgisine ulaşılırken Polonyalının mali olarak daralmaya gidecek olan Beşiktaş’ın yeni harcama limitlerine uygun bir maaş ile Dolmabahçe’ye gelebileceği gelen haberler arasında.

Gikiewicz, bu sezon Almanya’da çıktığı 29 maçta kalesinde 45 gol gördü ve 8 maçta kalesini gole kapadı.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.