haberkartali.net

Kaynak aranıyor

11 Ekim 2019 - 9:59
Başkanlığa aday olmak için gerekli imza sayısını toplayan Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi, İsmail Ünal ve Hürser Tekinoktay dün saat 17.00’ye kadar divan kurulu başkanlığına resmi başvurularını yaptılar. Yaklaşık 15.000 kişinin oy kullanma hakkının bulunduğu, 20 Ekim’deki seçime rekor sayıda katılımın beklendiği bildirildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın camiayı seçime götürme kararından sonra muhtemel adaylar arasında geçen satranç oyunu dün sona erdi.
Başkanlığa aday olmak için gerekli imza sayısını toplayan Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi, İsmail Ünal ve Hürser Tekinoktay dün saat 17.00’ye kadar divan kurulu başkanlığına resmi başvurularını yaptılar.

Sabahın ilk saatlerinde kulübe giderek adaylık işlemlerini başlatan Serdal Adalı ile start alan hareketli saatler, önceki gün seçime katılmayacağını belirten ancak kurmaylarının yoğun baskısına dayanamayarak bu kararından vazgeçen Ahmet Nur Çebi ve İsmail Ünal’ın başvurularıyla devam etti. Hürser Tekinoktay’ın da yer alacağı ve kıran kırana geçecek olan yarış öncesinde liste çalışmalarına hız verildi. Önümüzdeki hafta çarşamba günü listelerin açıklanacağı ifade edilirken, her aday camianın seçkin isimleriyle dirsek teması kurdu.

Kaynak aranıyor

Liste çalışmalarının yanı sıra maddi kaynak arayışları içine de giren adaylar, özellikle futbolcuların kısa vadede alacaklarını ödemek için bazı hazırlıkları şimdiden yapmaya başladı. Takımın başarılı olması halinde kulübün para kazanabileceğini göz önünde tutan adayların, bu nedenle kendi listelerinde futbola şahsi kaynak yaratacak isimlere yer vermeye çalıştığı bildirildi.

Az zaman!

Öte yandan yaklaşık 15000 kişinin oy kullanma hakkı olduğu belirtilirken, bu seçime rekor sayıda katılım bekleniyor. 20 Ekim’de yapılacak seçim öncesinde tüm adayların az bir zaman olması nedeniyle basın yoluyla üyelere seslenecekleri, projelerini anlatmaya çalışacakları belirtildi.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.