haberkartali.net

“Keşke Avcı’yı hemen yollasaydık”

02 Mart 2020 - 8:17
Yöneticiler takımın her maçta üstün oynamasından çok memnun. Asbaşkan Emre Kocadağ “Keşke Abdullah Avcı’yı gelir gelmez gönderseydik” dedi

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın fırtınası esmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren takıma çok olumlu bir hava getiren ve camianın enerjisini artıran tecrübeli çalıştırıcı, saha sonuçlarıyla da “İşte özlenen Beşiktaş bu” dedirtiyor. Takımın iştahlı oyunundan dolayı siyah-beyazlı taraftarlar çok memnun. Futbolcular da her fırsatta hocalarına övgüler yağdırıyor. Abdullah Avcı döneminde çok daha kontrollü bir oyun ortaya koyan Beşiktaşlı futbolcular, her fırsatta Sergen Yalçın’ın sistemiyle oynamaktan büyük keyif aldıklarını dile getiriyorlar.

Hoca faktörü

Yöneticiler de Sergen Hoca’dan bir hayli memnun. Asbaşkan Emre Kocadağ, Alanyaspor maçında kazanılan üç puanda hoca faktörünün önemine dikkat çekerken “Alanya gibi bir deplasmanda geriye düştükten sonra kazanmak çok zordur. Sergen Yalçın burada hocalığını konuşturdu. İlk maçından itibaren takıma oynattığı futbol da ortada. Yönetim olarak ‘Keşke Abdullah Avcı’yı ekim ayında göreve geldiğimiz gibi gönderip Sergen Yalçın’ı getirseydik diyoruz” dedi.

Kaçanlara yanıyor

∂ Takımın başında çıktığı beş maçta üç galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet yaşayan Sergen Yalçın kaçan puanlara yanıyor. Tecrübeli teknik adamın, Başakşehir ve Trabzonspor maçlarında çok üstün oynamalarına rağmen beş puan bıraktıklarını belirterek “Çok rahat bir şekilde beşte beş yapabilirdik” diyerek yardımcılarına dert yandığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.