haberkartali.net

“Kongrede mutlaka oyunuzu kullanın”

15 Ekim 2019 - 15:00
Ali Ece, Beşiktaş'ta Pazar günü gerçekleştirilecek olan kritik seçim öncesi, başkan adaylarının son durumlarını yorumladı.

“İsmail Ünal’ın Beşiktaş kongresinde alacağı oy azımsanmayacak bir seviyede, benim beklentim 500-1000 oy aralığında. Hürser Tekinoktay’ın Mayıs ayındaki seçimde yüzde kaç tepki oyu kazandığı belirleyici olacaktır. Camiada mahkemeye taşınan ve tepki çeken bir konu var; Sahte üyelikler meselesi. Sayı belirsiz ama konuşulan rakamlar 500-1500 arası, ve bu üyeliklerin içinde bir çok insan Beşiktaşlı değil. Seçimde ne kadar çok katılım olursa, Beşiktaş‘ın geleceğine o kadar Beşiktaşlılar karar verir. Yeni gelecek başkanın mutlaka kongre üye sayısını arttırması gerekiyor, bu da önemli bir gelir kalemidir. En az 13.500 kişinin oy kullanmasını bekliyorum. Üyeliği olup, kongreye katılmayıp, sosyal medyadan eleştiri yapanlara ‘Sen hiç konuşma’ diyeceğim.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.