haberkartali.net

Konyaspor Serkan Kırıntılı için bonservis istiyor

22 Ağustos 2020 - 13:37
Beşiktaş, yeni sezon öncesi Ersin'in yanına bir Türk kaleci daha alacak. Listede olan Serkan Kırıntılı için Konyaspor bonservis istiyor.

Beşiktaş‘ın listesinde yer alan Konyasporlu kaleci Serkan Kırıntılı ‘nın transferinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Konyaspor’da kadro dışı kalan Serkan Kırıntılı, yeşil beyazlı takımla antrenmanlara başlayacak. Serkan, pazartesi günü Konyaspor ile antrenmanlara başlayacak.

Konyaspor bonservis istiyor

Konyaspor yönetiminin Serkan Kırıntılı’nın geçmiş döneme ait ödemelerini yaptığı ve 35 yaşındaki kalecinin Beşiktaş ya da bir başka takıma olası transferinde bonservis ücreti talep ettiği öğrenildi.

Konyaspor’da geçtiğimiz sezon 26 maçta süre alan Serkan Kırıntılı kalesinde 30 gol gördü. Adanaspor altyapısında yetişen ve turuncu beyazlı takımda profesyonel olan tecrübeli file bekçisinin kariyerinde Adanaspor, Ankaragücü, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve Konyaspor takımları bulunuyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.