haberkartali.net

Lens: “Taraftarlar eleştirilerinde haklı”

09 Mart 2020 - 17:39
Beşiktaşlı futbolcu Jeremain Lens, Siyah Beyazlıların bu akşam gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş‘ın Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens, antrenman öncesi basın mensupları ile bir araya geldi.

Takımın performansını değerlendiren 32 yaşındaki futbolcu, “Takım olarak son birkaç haftadır çok iyi bir performans gösteriyoruz. Kaybettiğimiz Başakşehir maçı da bu maçlara dahil. Topa sahip olma konusunda gözle görülür bir biçimde gelişim gösterdik. Bunu devam ettirmemiz gerek.” ifadelerini kullandı.

“En sevdiğim pozisyonda oynamıyorum”

Son dönemde sağ bekte görev almasına ilişkin de görüşlerini paylaşan Lens, “En sevdiğim pozisyonda oynamıyorum ancak takımımın nerede ihtiyacı varsa orada oynamaya hazırım. Zaten şu an oynadığımız sistemde bekler sürekli hücuma çıkıyor. Ben de hem savunmada hem hücumda doğru işler yapmaya çalışıyorum.” şeklinde konuştu.

“Taraftarlar eleştirilerinde haklıydı”

Kendi performansını da değerlendiren Hollandalı, “Taraftarlarımız, performansım konusundaki eleştirilerinde haklıydı. Takım iyiye gittikçe benim de performansım artıyor. Elbette tekrar eleştirebilirler ama şu an oynadığım oyundan keyif alıyorum. Bu performansı gole ve asiste de yansıtırsam çok memnun olurum.” dedi.

“Galatasaray karşısında bir ilk yaşamak istiyorum”

Bu hafta Galatasaray ile oynayacakları derbiye de değinen Lens, “Takım olarak derbiye hazırız. Önümüzde bir hafta daha var. Bu maçları oynamayı hepimiz seviyoruz. Türkiye kariyerimde henüz Galatasaray deplasmanında kazanmadım. Ben de bir ilk yaşamak istiyorum.”

“Bir iki hafta içinde dengeler değişebilir”

Son olarak şampiyonluk şansları üzerine de yorum yapan Jeremain Lens, “Ligde şu anda Başakşehir önde gözüküyor. Ancak daha önce Trabzonspor ondan önce de Sivasspor liderdi. Dengeler çabuk değişebiliyor. Maç maç ilerlemeliyiz. Bir iki hafta içinde başka bir durum oluşabilir.” diye konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.