haberkartali.net

Lens’e maaşını indir teklifi yapıldı

21 Kasım 2019 - 9:03
Beşiktaş, Ocak ayında satış listesine koymayı planladığı Hollandalı futbolcuya “Ya 2.2 milyon avroluk ücretinde indirim yap ya da kendine kulüp bul” dedi. Ancak Lens “Anlaşmam var. Bir yere gitmem” resti çekti.

Beşiktaş‘a geldiği günden bu yana oynadığı futbolla eleştiri oklarının hedefi olan Lens, iyice gözden düştü. Ocak ayında gönderilmesi planlanan Hollandalı futbolcuya yönetim son bir teklif yaptı. Siyah-Beyazlı kulüp, yıllık 2.2 milyon avro kazanan kanat oyuncusuna “Senden memnun değiliz. Ya rakamı 500 bin avro düşür, ya da ocak ayında kendine bul” dedi. Southampton Kulübü’nden 4 milyon euro bonservis bedeli ile alınan Lens ise bu teklifi geri çevirdi ve “Anlaşmam devam ediyor. 2022 yılına kadar, Avrupa’dan daha iyi bir teklif gelmezse ayrılmam” cevabını verdi.

Siyah-Beyazlı yöneticiler, bu sezon ligde ve Avrupa’da 9 maçta sadece 1 asist yapabilen Lens’in menajerine “Futbolcunun bonservisinde kolaylık yaparız. Sen, yeter ki maaşını ödeyecek bir kulüp” önerisinde bulundular.

Haber Kaynağı: Star

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.