haberkartali.net

Lens’e talip var

12 Ocak 2020 - 17:24
Suudi Arabistan'dan bir takım, Jeremain Lens için Beşiktaş yönetiminin kapısını 1 milyon avroluk teklif ile çaldı.

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş‘ta kadroya takviye yapılabilmesi için oyuncu satışlarının gerçekleşmesi bekleniyor. Gidebilecek oyuncular listesinde yer alan Jeremain Lens‘e Suudi Arabistan’dan teklif var.

Beşiktaş, ikinci yarı planları dahilinde transfer yapabilmek için oyuncu satışını bekliyor. Kadroda yer alan futbolculara gelen teklifleri değerlendirmeye alan siyah-beyazlılar maaş yükünü de düşünerek hareket edecek.

Beşiktaş’ta öncelik forvet transferine verilirken orta saha ve kanatlara takviye ikinci plana atıldı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın geçtiğimiz yıldan beri takip ettiği ve beğendiği bir isim olan BtcTurk Yeni Malatyasporlu Guilherme ile temas halinde olan siyah-beyazlılar, transferi sonlandırmak için ayrılabilecek oyunculardan doğacak boşluğu bekliyor.

Bu gelişmeler yaşanırken Jeremain Lens’e de talip çıktı. Arap yarımadasından ekipler Hollandalı kanat oyuncusu için nabız yoklarken, Suudi Arabistan’dan bir takım, Beşiktaş yönetiminin kapısını 1 milyon Euro’luk teklif ile çaldı. 3 milyon avroya yakın yıllık maaşı olan oyuncu için teklifin değerlendirileceği kaydedildi.

Öte yandan siyah-beyazlılar Orkan, Oğuzhan, Tyler Boyd, Güven, Roco ve Ljajic için gelecek tekliflere açık durumda. Satış yapılamaması durumunda ise devre arası transferi yapılmasi ihtimali bir hayli zayıf gözüküyor.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.