haberkartali.net

“Beşiktaş’a inanarak geldim”

15 Nisan 2020 - 18:27
Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius, ülkesi Almanya'nın köklü gazetelerinden BILD ile çarpıcı bir röportaj gerçekleştirdi.

Beşiktaş‘a transferinin sorulması üzerine, Türkiye’ye gelme fikrinden asla pişman olmadığının altını çizen Alman kaleci: “İnanarak attığım bir adımdı ve burada mutluyum. Geçen sezon şampiyonluğu yakalayabilirdik ancak olmadı. Buradaki deneyimlerim oldukça harika. İyi bir futbol oynadık ve çok deneyim yaşadım.” şeklinde konuştu.

“Ölüm tehditleri aldım”

Şampiyonlar ligi finali oynadığı dönemle ilgili olarak açıklama yapan Karius: “Liverpool ile çıktığım Şampiyonlar Ligi finalinden sonra internet üzerinden ölüm tehditleri almaya başladım. Tabii ki de bunları ciddiye almadım çünkü bunları ciddiye alırsanız işinizi yapamaz, günlerce uyuyamazsınız. Sokakta yanımdan geçerken bana hiçbir şey diyemezler ancak sosyal medyada bunu engelleyemiyorsunuz. Futbolcular olarak sosyal medyayla biraz mesafeliyiz. Ancak tribünden gelen tepkilere bir şey diyemem. Onlar para veriyorlar karşılığını almak istiyorlar.”

“Beşiktaş ile sezonu bitirmek istiyorum”

Yaz dönemiyle ilgili olarak konuşmanın erken olduğunu belirten Karius, sezonu Beşiktaş ile bitirmek istediğini ve yalnızca buna konsantre olduğunun altını çizdi.

Son olarak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili de konuşan Karius, “Evden çıkmıyorum ve temastan kaçınıyorum. Herkes böyle davranırsa kısa zamanda eski hayatlarımıza döneriz.” dedi.

 

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.