haberkartali.net

Maaş operasyonu başlıyor!

09 Nisan 2020 - 9:00
Beşiktaş yönetimi futbolcularla indirim konusunda görüşmek için harekete geçiyor.

FIFA yaptığı açıklamada oyuncu sözleşmeleri ile ilgili soru işaretlerini giderirken kontratların sezon ne zaman tamamlanırsa o zaman biteceğini duyurdu. FIFA ayrıca indirim ve ödeme konusunda da kulüp ile oyuncu arasındaki görüşmelerin belirleyici olacağına dikkat çekti.

Pazarlık zamanı

Ekonomik anlamda zor günler geçirirken koronavirüs salgınıyla liglere ara verilmesi nedeniyle bir darbe daha alan Beşiktaş’ta yönetim FIFA’nın açıklaması sonrası, planladığı indirim operasyonuna başlamaya hazırlanıyor. Oyuncularla ve menajerleriyle bir araya gelecek olan yöneticiler, ertelemeden dolayı oluşan kayıplar nedeniyle orta yolu bulmaya çalışacak.

Gelecek sezon için de FEDA var

Yeni sezonda futbol takımının maaş bütçesinde önemli bir azalmaya gideceğini daha önce açıklayan siyah-beyazlılar, bu konuda da ilk temasları yapacak. 25-30 milyon Euro’luk bir bütçe planlayan Beşiktaş, öncelikli olarak en fazla kazanan isimlerle masaya oturacak. Kartal’da Vida, Ljajic, Lens, Burak Yılmaz, N’Koudou ve Victor Ruiz en fazla kazanan isimler olarak dikkat çekiyor. Kartal’da Atiba, Caner Erkin ve Gökhan Gönül’ün sözleşmeleri ise sezon sonunda sona erecek. Kanadalı orta saha ile 1 seneliğine daha söz kesen Beşiktaş, Gökhan ve Caner’e de indirimli teklifini iletecek. Kiralık olan isimlerden ise uygun şartların oluşması haline sadece Kevin-Prince Boateng ve Arsenal’den Mohamed Elneny ile devam etmeyi planlayan siyah-beyazlılar, diğer isimlerle ise yollarını ayıracak.

Haber Kaynağı: Habertürk

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.