haberkartali.net

“Merih’i Beşiktaş’a aldıramadım”

03 Ocak 2020 - 12:46
Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sözcü'ye açıklamalarda bulundu.

“Beşiktaş camiası beni çok seviyor. Ben bir şey yapmadım, sadece düzgün iş yaptım. Daha çok şey yapmalıydım. Samimiyet ve iyi niyetime inandıkları için sahipleniyorlar. Biz gruptan namağlup çıktık. Biz çıktık diye mükemmel değildik ama mükemmel işler yaptık. Ama başkan da dahil hatalarımız da vardı.”

Lens yerine Volkan Şen’i alın dedim

“Volkan’ı (Şen) alın dedim. Ben enayi miyim? Lens mi daha iyi Volkan mı? Ama Lens 20 milyona mal oluyor sana. Quaresma ve Babel var. İkisini geçemedi ki Lens. O zaman parayı niye harcıyorsun boşuna. Benim sana verdiğim bu aklı kim verebilir? O zaman niye uygulamıyoruz? Kimse ders çıkarmıyor. Bu böyle devam ettiği sürece aynı şeyleri konuşmaya devam edeceğiz. Üzülüyorum!”

Oğuzhan gitmeli

“Oğuzhan’ın gitmesi lazım. Ben kendim istedim bunu. Burada kalması sağlıklı değil. Mükemmel oynasa bile bir maçta kötü olsa yine tepkiyi alacak. Kendisine zarar. Mesele Oğuzhan’ın, Beşiktaş meselesi değil.”

Merih’i Beşiktaş’a aldıramadım

“Sporting Lizbon’da oynarken Merih Demiral’ı istemiştim, aldıramamıştım. Roco’yu ondan sonra aldık. İyi şeyler yapıldı ama yanlış şeyler de oldu Beşiktaş’ta. Pepe’yi kaptan yapmak istediler, ‘Olmaz, doğru değil’ dedim. Türk oyuncular varken olmaz. Bir oyuncu gelsin yönetsin demek yanlış.”

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

““Merih’i Beşiktaş’a aldıramadım”” için bir cevap

  1. AlperS dedi ki:

    Hocam diğerlerinde haklısın ama Pepe kaptan olmalıydı. Gerek bilgisi, tecrübesi, zekası ve iletişim gücüyle hak ediyordu bunu. İki kelimeyi bir araya getiremeyen Türk futbolcularımız oldu da ne oldu? Pepe’nin, Atiba’nın olduğu yerde Necip kaptan mı olur?!

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: