haberkartali.net

Nevzat Demir Tesisleri’nin kapıları yeniden açıldı

20 Nisan 2020 - 11:59
Saha çalışmalarına başlama kararı alan Beşiktaş'ta tesislerde çalışmak isteyen futbolcular bugün itibari ile çalışmalarına başlayabilecekler.

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilmesinin ardından sporcular çalışmalarına evlerinde devam ediyordu. Beşiktaş’ta da hazırlanan programlar doğrultusunda bireysel antrenmanlarını sürdüren futbolcuların, Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenman yapabileceği belirtilmişti.

Uzun süredir kapalı olan tesislerin kapıları bugün itibari ile açıldı. Tesislerde çalışma isteğinin oyuncular tarafından geldiği ve kaptan Burak Yılmaz aracılığıyla yönetime iletildiği öğrenildi. Tesislerde çalışmak isteyen futbolcular bugün itibari ile çalışmalarına başlayabilecekler.

Siyah-Beyazlılar’da yönetim, teknik heyet ve sağlık ekibindeki yetkililerle fikir alışverişinde bulundu. Görüşmelerin ardından futbolculara, Ümraniye Tesisleri’nde çalışma izni çıktı. Ancak idmanlar alışık olduğumuz şekilde gerçekleşmeyecek. Tesislere gitmek isteyen oyuncuların önce isimleri alınacak.

Daha sonra futbolcular küçük gruplara ayrılarak; sosyal mesafe kuralından taviz vermeden sahaya çıkıp çalışacaklar. Önlemler çerçevesinde tesislerdeki çalışan sayısı da minimumda tutulmaya özen gösteriliyor.

Yabancı futbolcular bireysel çalışacak

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın da yer alacağı antrenmanlar, 4’erli 2 grup halinde her gün 8 oyuncunun katılacağı şekilde planlandı.

Antrenmanlar sırasında tesislerde az sayıda personel futbolculara eşlik edeceği öğrenildi. Ülkelerine dönen yabancı oyuncular, antrenmanlarını bireysel olarak sürdürecek.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.