haberkartali.net

Niasse ile anlaşma aşamasına gelindi

16 Kasım 2020 - 15:55
Yönetim, seneliği 1,5 yıllık kontrat talebine olumlu baktığı Oumar Niasse transferini, Yalçın’dan gelecek rapora göre sonlandıracak.

Ara transfer döneminde kadrosunu yeni bir golcüyle güçlendirmek için yoğun mesai harcayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Everton’la kontratı sona eren Oumar Niasse’ın üzerine yoğunlaşmıştı.

Kulübe menacerler aracılığıyla önerilen 30 yaşındaki golcüyle ilk yapılan görüşmeden olumlu ayrılan yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın’ın bu oyuncu konusundaki kararını vermesi sonrasında çalışmalarını hızlandıracak.

Bonservis ödenmeyecek

Kara Kartal’dan 1,5 yıllık kontrat ve seneliği 1.5 milyon Euro’dan olmak üzere 2.2 milyon Euro’luk bir maaş talep eden futbolcuya olumlu yanıt veren yönetimin, tecrübeli isme bonservis ücreti ödenmeyecek olması sebebiyle Niasse için ısrarcı olduğu bildirildi.

Everton’la kontratının sona ermesinin ardından ailesiyle beraber İngiltere’nin Liverpool şehrinde çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Niasse’ın, imzaların atılması halinde Ocak ayını beklemeden takıma katılma durumunun olması da yönetimi bu isme yaklaştıran bir diğer sebep…

Sezon başında da Beşiktaş’ın gündemine gelmesine rağmen teknik direktör Sergen Yalçın’ın golcü transferinde Nikola Kalinic isminde ısrarcı olması sebebiyle Niasse’ı alamayan Siyah-Beyazlı idareciler, bu kez Yalçın’ın yıldız futbolcu konusunda fikrinin değişmesini bekliyor.

Bu hafta içerisinde…

Transfer sezonunun son gününe kadar girişimlerde bulunulmasına rağmen İtalyan ekibi Hellas Verona’yla anlaşan Kalinic’in ardından maliyet bakımından en iyi seçenek olarak elde kalan Niasse’la ilgili olarak Yalçın’ın kararını bu hafta içerisinde vermesi planlanıyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.