haberkartali.net

Nijer’de çocuklara Beşiktaş forması hediye edildi

11 Haziran 2020 - 10:22
Nijer’in başkenti Niamey'de bir köyde yaşayan çocuklara Beşiktaş forması hediye edildi.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Türkiye-Nijer Dostluk Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan  Op. Dr. Çağlar Helvacıoğlu, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enis Ulusoy’un gönderdiği Beşiktaş formalarını, Nijer’in Niamey kentindeki bir ada köyünde yaşayan çocuklara ulaştırdı.

Beşiktaş formalarını büyük bir sevinçle giyen Nijerli çocuklar, Türkçe söyledikleri ‘En Büyük Beşiktaş’ tezahüratıyla mutluluklarını dile getirdi.

Op. Dr. Çağlar Helvacıoğlu, konuyla ilgili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Nijer’de bir Beşiktaş köyü oluşturma hayalinin gerçeğe dönüşmesinde kendisine forma göndererek yardımcı olan Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enis Ulusoy’a teşekkür etti.

Helvacıoğlu, “ Buradaki çocuklar, Avrupa’nın diğer takımlarının formalarını giyiyordu. Bu duruma şahit olunca Beşiktaş formalarını da giysinler istedim. Nijerli çocukların üstünde Beşiktaş formalarını görmek ve ‘En Büyük Beşiktaş’ tezahüratını duymak beni çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.