haberkartali.net

Nkoudou, Ankaragücü maçına yetişiyor

14 Ekim 2019 - 14:30
Alanyaspor maçında sakatlanan Kevin Nkoudou’dan müjdeli haber geldi. Nkoudou, cumartesi günü gerçekleşecek Ankaragücü maçına kadar hazır hale gelecek.

Beşiktaş’ta sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham’dan 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Kevin Nkoudou, sergilediği futbol ile taraftarın beğenisini kazanmıştı.

24 yaşındaki Nkoudou, şimdiye kadar skora katkı yapamasa da hem ileri taşıdığı toplar hem de hücumdaki verimliliği ile Siyah-Beyazlılar’a büyük katkı sağlamıştı. Ancak Fransız yıldız, milli ara öncesinde gerçekleşen Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanmış ve sağ arka adalesinde zorlanma tespit edilmişti.

1 ay dendi ama…

1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Nkoudou’dan müjdeli haber ise dün geldi.

Sağlık heyetinden alınan bilgiye göre Nkoudou beklenilenden çok daha az bir süre içerisinde iyileşti ve kısa süre içerisinde hazır hale gelecek. Bu doğrultuda Fransız futbolcunun, 19 Ekim’de deplasmanda Ankaragücü ile gerçekleşecek olan mücadelede formasına kavuşması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.