haberkartali.net

Oğuzhan Özyakup, Trabzonspor’a gitmeye sıcak bakıyor

26 Kasım 2019 - 12:11
Beşiktaş'ta mutsuz olduğu iddia edilen Oğuzhan Özyakup, bonservis konusunda sıkıntı yaşanmazsa Trabzonspor'un yolunu tutabilir.

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup ve  Trabzonspor’un ismi Karadeniz ekibinde yüksek sesle telaffuz edilmeye başlandı. 27 yaşındaki orta sahanın mevkisi için yabancı futbolcu bakan bordo-mavili yönetim, Oğuzhan’a sıcak ancak bu transferi ekstra bir bedel ödemeden halletmenin peşinde…

Siyah-beyazlı kulüple 2022 yılına kadar sözleşmesi olan futbolcudan bonservis sorununu kendisinin çözmesi veya kiralık olarak gelecek bir formülü düşünmesi istendi. Tecrübeli yıldızın daha çok süre alabilmek adına ve çocukluğunda da taraftarı olduğu Trabzonspor’a devre arasında gitmeye sıcak olduğu belirtildi.

383 dakika süre alabildi

2012’de Arsenal’den Beşiktaş’a gelen Oğuzhan Özyakup, 7 sezonda 260 kez siyahbeyazlı formayı giydi. 30 gol, 56 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon 9’u Süper Lig (383), 3’ü Avrupa Ligi (162) olmak üzere 12 maçta 545 dakika süre aldı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.