haberkartali.net

Orman: “Biz ne yaptıysak Beşiktaşlılar mutlu olsun diye yaptık”

15 Ekim 2019 - 16:22
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, kulübün başındaki son sponsorluk anlaşmasını bugün gerçekleştirilen törenle yaptı. TRC İnşaat ile Kadın Basketbol Takımı’nın isim ve forma sponsorluğunu duyuran Orman, pazar günü gerçekleştirilecek olan seçim gündemini de değerlendirdi.

Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Orman, “Beşiktaş’ı bırakırken kırgınlıklarımı anlattım. Yorgunluktan dolayı değil sadece ve sadece yaşananları hak etmediğimi düşündüm. Biz ne yaptıysak Beşiktaşlılar mutlu olsun diye yaptık. Ben başkaları gibi yapmam. Yeni seçilecek başkanın emrindeyim. Kulislere, arkadan işler içine girmem. Elimden gelen tüm desteği veririm. Onlara haksızlık yapılırsa cevaplarını veririm” diye konuştu.

İsmail Ünal, Beşiktaş’a hep iyi gözle bakmıştır’
Pazar günü yapılacak seçimde yarışacak 4 başkan adayı hakkında konuşan Orman,
“İsmail Ünal şahsi diyaloglarım olan biridir. Ben asbaşkanken İsmail Ağabey genel sekreterimizdi. Ben gençken yönetim kurulu üyesiydi. Belediye başkanlığı sırasında uyumlu olarak çalıştık. Beşiktaş’a hep iyi gözle bakmıştır. Stadın yapılmasında, 1903 tesislerinin verilmesinde payı olmuştur. Bizim mahallenin çocuğudur.”

Serdal Adalı, güvenilir bir arkadaşımız’
Serdal Adalı ile 2013’te rakip olduk. Karşı karşıya geldik. Hep yüz yüze bakacağız. Arkamdan iş çeviren bir tip değil. Güvenilir bir arkadaşımız. Beşiktaş’ın iyi olması için mücadele ettik. Onunla istişareler ettik. O da görmüştü arkadan bir şeyler olduğunu. Hatta süreçten sonra Beşiktaş’ta görev alırsan zedelenebilirsin dedim. Beşiktaş’ın ihtiyacı olduğunu görüyorum dedi ve yönetime geldi.”

‘Ahmet Ağabey ile zamanında kavga edenler şimdi onunla beraberler’
Ahmet Nur Çebi ağabeyimizle önemli işler yaptık. İlk gün beraber girdik bu işe. Mali konularda büyük destekleri olmuştur. İcra kurulu başkanlığı yaptı. Ben kimsenin işine karışmam. Şuraya ödeme yapın demem. Ben Beşiktaş’a para getiririm. Hiç harcama tarafında kimseye bir şey demedim. Birini işe alın, şuradan mal alın dememişimdir. Beşiktaş’ı sistem yönetmiştir. O dönem itibarıyla kırgın olduğum, yaptıklarını beğenmediğim, çalışmak istemediğim insanlar o gün Ahmet abiyle kavga ediyordu ama şu an beraber oluyorlar.”

Hürser Tekinoktay‘ın kararlı adaylık sürecini de değerlendiren Fikret Orman, “Hürser (Tekinoktay) Hoca yürekli bir adam. İlk gün çıktı karşımıza aday oldu. Bu seçimde de aday oldu. Hep iyi davrandım, onore ettim.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.