haberkartali.net

Orman CEO olacak

29 Eylül 2019 - 13:20
Orman’ın yeniden aday olup olmayacağı belli değil. Orman varsa Ahmet Nur Çebi seçime girecek mi? Kongreye kadar kulübü kim yönetecek?

Beşiktaş’ta Fikret Orman’ın arka arkaya açıklamalarının ardından büyük bir kaos ortamı başladı ve pek çok soru yanıtlanmayı bekliyor. Oynanacak maçlardan çok başkanlık konusuna gömülen siyah-beyazlı camiada en önde gelen soru ise Orman‘ın yeniden aday olup olmayacağı… Bu durumda da başka sorular ortaya çıkıyor. Bunlardan biri de Ahmet Nur Çebi’nin adaylığı. Daha önce Orman’la karşılıklı bir yarışa girmeyeceğini açıklayan Çebi’nin nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu.

Temsil yetkisi kimde olacak?

Trabzon’da oynanacak zorlu maçta Beşiktaş kafilesine kim başkanlık edecek… gelen ilk bilgiler Fikret Orman’ın takımla beraber Trabzon’a gitmeyeceği yönünde. Ancak camiaya, “ben buradayım” mesajı vermek için “gidecek” diyenler de az değil. Ayrıca Serdal Adalı’nın kafileye başkanlık edeceği ve “artık görev benim” mesajı vereceği de bir başka iddia.

Orman CEO mu olacak?

Son bir yıldır sürekli olarak “profesyonel yöneticilikten” bahseden Fikret Orman’ın sürpriz bir hazırlık içinde olduğu iddia edildi. Buna göre başkanın, 22 Ekim’deki kongrede aday olmayacağı, Serdal Adalı’yı destekleyerek onun seçilmesi için çalışacağı bildirildi. Ancak Orman’ın Adalı’nın seçilmesinden sonra kulübün başına CEO olarak geçeceği konuşuluyor..

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.