haberkartali.net

PAOK’a yetiştirilmek için yoğun idman programı hazırlandı

18 Ağustos 2020 - 8:34
Beşiktaş’ın yeni yıldızı Bernard Mensah, dün sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından Nevzat Demir Tesisleri’nin yolunu tuttu.

Siyah-Beyazlı yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda orta sahasını güçlendirmek için başlattığı çalışma sonunda Kayserispor’dan Bernard Mensah’ı kadrosuna katmıştı. 25 yaşındaki futbolcuyu önceki gece İstanbul’a getiren Beşiktaş Kulübü, başarılı ismi dün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirdi. Tecrübeli oyuncu, kontrollerin ardından Nevzat Demir Tesisleri’ne gelerek yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın’la da görüşen Mensah, başarılı teknik adamdan yeni sezon planlarıyla ilgili olarak bilgi aldı. Yalçın’ın, yeni oyuncusunu PAOK maçına yetiştirmek için kendisine yoğun bir idman programı hazırladığı bildirildi.

Bonservisi 4.5 milyon avro

Avrupa’dan birçok kulübün transfer listesinde yer alan Mensah, Galatasaray ve Trabzonspor’un da ilgisine rağmen tercihini Beşiktaş’tan yana kullanmıştı. Siyah-Beyazlı yönetim, başarılı orta saha oyuncusunu Kayserispor’dan 500 bin avro karşılığında sezon sonuna kadar kiraladı. Kara Kartal, eğer dönem bitiminde futbolcunun bonservisini almak isterse Sarı-Kırmızılılar’a sözleşmesinde yazan 4.5 milyon avroluk opsiyon bedelini ödeyecek. Mensah, Beşiktaş’tan bu sezon 1.2 milyon Euro kazanacak.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.