haberkartali.net

PFDK, Beşiktaş’a ceza verdi

28 Kasım 2019 - 19:06
PFDK, Konyaspor maçındaki "çirkin ve kötü tezahüratlar" sebebiyle deplasman tribünlerinde yer alan taraftarlara 1 maçlık men cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun 28 Kasım’da gerçekleştirdiği toplantıyla aldığı kararları açıkladı.

PFDK, Konyaspor maçındaki “çirkin ve kötü tezahüratlar” sebebiyle deplasman tribünündeki Beşiktaşlı taraftarlara e-bilet kapsamında bir sonraki deplasman maçı için 1 maç ceza verirken Beşiktaş kulübüne ise 20 bin lira para cezası verdi.

Karar ile ilgili TFF’den yapılan açıklamada,

“BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, 23.11.2019 tarihinde oynanan İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN KUZEY ÜST A, B ve C numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.