haberkartali.net

Rıdvan Yılmaz, formaya göz kırpıyor

12 Haziran 2020 - 10:02
Beşiktaş'ta, kulübün alt yapısından gelen genç sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz, takım çalışmalarında ön plana çıkıyor.

Bu sezon ligde Göztepe, kupada ise 3. Lig takımı 24Erzincanspor maçlarında 90 dakika sahada kalan genç sol bek Rıdvan Yılmaz, Antalyaspor karşısında Siyah-Beyazlı formayı bir kez daha sırtına geçirecek. 19 yaşındaki savunmacının, idmanlarda sergilediği performanstan memnun kaldığı öğrenilen teknik direktör Sergen Yalçın’ın Rıdvan’a formayı vereceği öğrenildi. Rıdvan Yılmaz gençleşme operasyonunda Kartal’ın öne çıkan isimleri arasında yer alıyor.

Rıdvan Yılmaz kimdir?

21 Mayıs 2001 doğumlu olan Rıdvan Yılmaz 1.74 boyunda ve sol bek oynuyor. Sol bek dışında sağ bek olarak da forma giyebiliyor.

2013 yılında Beşiktaş alt yapısında futbola boşlayan Rıdvan Yılmaz sırasıyla U14, U15, U16, U17, U19 ve U21 takımında forma giydi.

Kariyerinde 41 kez alt yaş gruplarında milli takıma çağrılan 18 yaşındaki futbolcu bu sezon 24 Erzincanspor ile oynanan karşılaşmada siyah-beyazlı formayı giymişti. Bu sezon yaz kampında yıldızı parlayan Rıdvan Yılmaz Beşiktaş U19 takımında 17 maçta forma giydi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.